24 jul 2008, 6:00

Сълзата 

  Poesía » Otra
604 0 2
Сълзата ми е откровение
от образа суетен на дъжда,
раздиращ облаците с настървение
на опустялата душа.

Сълзата ми е мъртво цвете
между решетките на две мети -
расте единствено по бреговете
на две измамени очи.



© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??