Jul 24, 2008, 6:00 AM

Сълзата 

  Poetry » Other
603 0 2
Сълзата ми е откровение
от образа суетен на дъжда,
раздиращ облаците с настървение
на опустялата душа.

Сълзата ми е мъртво цвете
между решетките на две мети -
расте единствено по бреговете
на две измамени очи.



© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??