24.07.2008 г., 6:00 ч.

Сълзата 

  Поезия » Друга
572 0 2
Сълзата ми е откровение
от образа суетен на дъжда,
раздиращ облаците с настървение
на опустялата душа.

Сълзата ми е мъртво цвете
между решетките на две мети -
расте единствено по бреговете
на две измамени очи.



© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??