4 ene 2014, 19:13

Сълзата Божия... 

  Poesía » Filosófica
1556 0 34

 

 

 

                     Сълзата Божия

 

 

По бузата

на Господ – Бог

се стича,

животът ми

като Сълза

незрима...

Въздъхва Господ...

Бърше със ръка

пресъхващата

в тлен Сълза...

Но тръгва нова,

в нейната следа...

В онази –

детската

е моя див

стремеж,

да се преродя

във спомен,

да ме има...

А на мен

ми стига

тихият копнеж,

Сълзата си

да пресъздам

във рима...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??