23 oct 2009, 20:00

Сълзи 

  Poesía » De amor
415 0 0

Когато плачеш,                                                                                                                                искам да бъда близо -                                                                                                                   сълзите ти да мога да изпия. 

С целувките си да те стопля и успокоя.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??