16 mar 2023, 6:47

Сълзите 

  Poesía » De amor
227 0 0

Сълзите по лице се стичат,

че жадувам ангелска красота,

две топли очи теб обичат,

но доброто е уязвимо в света!

 

Звездите горе погледни -

че като теб са чисти те,

живея в самотни, тъжни дни,

аз просто искам теб, дете!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??