22 ago 2006, 8:23

Сълзите ми 

  Poesía
806 0 4
Лежа потънала в мрак,
сякаш светлината е мой враг.
Ти сега си толкова далече
и аз зная че не ме обичаш вече.
Навън вали порой,
а сърцето ми няма покой.
То биеше само и единствено за теб,
а сега вече е премръзнало от лед.
Сега небето и земята се сливат,
слънцето и радостта си отиват.
Това време ще продължи,
защото всичко в мене вече е лъжи.
Но не дъждът вън,а този в мен.
Той може да спира за кратко,
но това ще е за да ме удари по-сладко.
Твоята обич беше тъй силна и тиха,
но знай че сълзите ми за всичко си платиха.

© Анета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??