13 oct 2007, 12:17

Сълзите ми до дъно щом изпиеш 

  Poesía
857 0 14
Сълзите ми до дъно щом изпиеш,
до болка стиснал моята ръка,
към тебе жертвено ще се извия,
изваяна от обич и тъга.

Тогава ще усетим, че ни има,
превърнали се в песен-благослов.
Защото с теб сме две небесни рими,
пулсиращи от слънчева любов.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??