Oct 13, 2007, 12:17 PM

Сълзите ми до дъно щом изпиеш 

  Poetry
856 0 14
Сълзите ми до дъно щом изпиеш,
до болка стиснал моята ръка,
към тебе жертвено ще се извия,
изваяна от обич и тъга.

Тогава ще усетим, че ни има,
превърнали се в песен-благослов.
Защото с теб сме две небесни рими,
пулсиращи от слънчева любов.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??