5 abr 2019, 11:27

Сълзите на Бога 

  Poesía » Del paisaje
457 1 0

Искам в ранна утрин сълзите на Бога
с боси нозе да усетя,
да се скитам до изнемога,
но с бисери в косите си да засветя.

 

После лицето си да измия,
росата жадно да изпия,
в капката малка да се скрия
и съвършенството на света да открия.

ЗримА

© Zlatka Аndonova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??