8 ago 2006, 20:00

- съм синьо - 

  Poesía
789 1 11
високо
горе
съм синьо
небе съм
дълбоко
долу
съм синьо
вода съм
до бистро
съм в тебе
до чисто
съм в тебе
лъчисто
блясъка
потъмнява
в не чисто
не бистро
ме няма
ме няма
търси ме
в синьо
не съм
еднодневка
съм вечност
съм обич
съм думи
за тебе
за мене
и никакви
други
съм синьо
небе съм
вода съм
светулка
изгасвам
изгаснах
в синьо
в синьо
проблясвам
пробляснах..

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??