20 dic 2016, 12:42

Съмна се... 

  Poesía » De amor, Erótica
905 4 7

 

Разходѝ се по мен
със нахални целувки,
пробудѝ нежността ми,
с полудели милувки,
разрошѝ ми косата,
с пръсти тръпнещи, жарки,
порисувай в душата ми,
с цветни, весели шарки,
запалѝ ми в очите,
пламък само за тебе,
непрестанно глези ме,
като мъничко бебе,
подари ми усмивки,
непринудени, бели,
направѝ ми завивка,
от мечтите ти смели,
и изпий ме до дъно,
да напия страстта ти,
ето вече се съмна...
аз осъмнах в кръвта.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??