20.12.2016 г., 12:42 ч.

Съмна се... 

  Поезия » Любовна, Еротична
904 4 7

 

Разходѝ се по мен
със нахални целувки,
пробудѝ нежността ми,
с полудели милувки,
разрошѝ ми косата,
с пръсти тръпнещи, жарки,
порисувай в душата ми,
с цветни, весели шарки,
запалѝ ми в очите,
пламък само за тебе,
непрестанно глези ме,
като мъничко бебе,
подари ми усмивки,
непринудени, бели,
направѝ ми завивка,
от мечтите ти смели,
и изпий ме до дъно,
да напия страстта ти,
ето вече се съмна...
аз осъмнах в кръвта.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??