5 nov 2020, 17:59

Съмнение 

  Poesía » De amor
136 1 0

Сърцето мое от болка то кърви,усеща го,че нещо може с теб да ме раздели.

Не искам аз да се съмнявам в теб,но чувството по силно е когато нямам връзка с теб.

Всеки има във живота си момент,момент на слабост а може би на страх.

Но важно е в момента да не се подаваш на страха,че всичко случва се така и после цял живот ще съжаляваш за това.


 

Сигурно е просто грешка предизвикана от слабостта,но единственото във момента ми остава любовта.

Вярвам че ще стане някой ден,когато ще поискаш да се срещнеш ти със мен.

И тогава ще изчезне чувството като вина,че подлагам на съмнение твоята любов сега.

Не се сърди любима моя,но проблемът си е само в мен.

Но страхувам се от факта,че в момента ти не си до мен.


 

Ако истински обичат ли се двама,нищо няма да ги спре.

Дори за теб през ураган ще мина за моята любов сърцето ти ще разбере.

Няма нищо по съществено в живота от това,да знаеш че обичан си от някой на света.

Ти със сигурност си го разбрала,че никога не ще те аз предам.

Но единствено което ще ти кажа,че за твоето сърце пред никое препятствие няма да се дам.

Казвах ти го не веднъж и два,че ще те обичам лудо дори да си на край света.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??