Китара...
Морски бриз...
Луната гали струни
и чуват се в душата...
стъпките на тишината.
Онази... същата,
която ти и аз...
посрещнахме в далечината...
Погледна ни с усмивка...
Подари ни миг прекрасен!
Усетих топлината
на устните изгарящи...
Очите ти звезди,
горяха от Желание...
... Разкриваха мечти!
Пред теб сега е Тя...
А до нея кристалната кутийка
с моите мечти...
Но явно си забравил...
Гърненцето привлича те...
Да, в него, може би,
събирали са мед пчелите...
А може би змията* съска...
Не се отказвай!
Хайде, смело бъркай!
Нали това избрал си?
Фалшив герой си ти...
Дните си обличаш в лъжи...
А нощите напиваш със мечти...
Знай, че идва утрото отново...
© Таня Todos los derechos reservados