1 июл. 2012 г., 16:24

Съмнения... смирение 

  Поэзия
320 0 0

Китара...

Морски бриз...

Луната гали струни 

и чуват се в душата...

стъпките на тишината.

Онази... същата,

която ти и аз...

посрещнахме в далечината...

Погледна ни с усмивка...

Подари ни миг прекрасен!

Усетих топлината

на устните изгарящи...

Очите ти звезди,

горяха от Желание...

... Разкриваха мечти!

Пред теб сега е Тя...

А до нея кристалната кутийка 

с моите мечти...

Но явно си забравил...

Гърненцето привлича те...

Да, в него, може би,

събирали са мед пчелите...

А може би змията* съска...

Не се отказвай!

Хайде, смело бъркай!

Нали това избрал си?

Фалшив герой си ти...

Дните си обличаш в лъжи...

А нощите напиваш със мечти...

Знай, че идва утрото отново...

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??