27 jun 2004, 14:39

Сън 

  Poesía
1245 0 1
Очи изгарящи.
Очи прекрасни.
Далечни...
            Близки...
                       Много страстни...
Покана в тях, определено
е скрита,
                 но проклето време,
ялово и овдовяло.
                 Сънувам бялото,
как с тъмнината стене.
Очакване,
безумно спряло в нищото.
Прекрасен миг.
                 Искра студена.
Ръце без истина...
                 Любовна сцена.
Звън, облечен в тишина.
Безмълвна тръпка във съня...

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??