27.06.2004 г., 14:39 ч.

Сън 

  Поезия
1240 0 1
Очи изгарящи.
Очи прекрасни.
Далечни...
            Близки...
                       Много страстни...
Покана в тях, определено
е скрита,
                 но проклето време,
ялово и овдовяло.
                 Сънувам бялото,
как с тъмнината стене.
Очакване,
безумно спряло в нищото.
Прекрасен миг.
                 Искра студена.
Ръце без истина...
                 Любовна сцена.
Звън, облечен в тишина.
Безмълвна тръпка във съня...

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??