15 nov 2008, 20:34

Сън 

  Poesía » De amor
573 0 2

      Сън


Сънувах сън...
В ръцете нежни
лампа бях...
Но щом ме дланите допрат,
трептя,
на твоите длани в заслона...
Къде ли вървиш?
Откога? Закъде?
В златистата есен,
през кал и мочурища...
В дъждовната вечер вървиш.
Съхрани ме...
Не дишай! Не падай!
Ще светя в мрака дълбок...
Нали ме запали ти?

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??