Как искам
в дебрите на съня
аз да се потопя...
Да помечтая...
Ти там си,
само там те имам...
и във мечтите...
Само там ти мой си,
а аз съм твоя,
там във съня
свободни сме...
Само там
принадлежиш ми
ти изцяло...
Блян е...
не е истина,
но стига ми и това,
че в съня ти мой си...
че мога да те имам...
... събуждам се
пак сама,
но те имах...
поне там,
във съня...
© Николина Todos los derechos reservados