7 ago 2008, 20:24

Сън 

  Poesía » Versos blancos
491 0 5
Топъл летен вятър.
Развява косите ми.
Посядам за миг на студените и сиви камъни.
... И затварям очи.
Сякаш изчезвам. Няма ме.
Но се появам. Аз имам криле.
... И политам, нагоре...
... Може би, за да докосна звездите...

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??