Aug 7, 2008, 8:24 PM

Сън 

  Poetry » White poetry
493 0 5
Топъл летен вятър.
Развява косите ми.
Посядам за миг на студените и сиви камъни.
... И затварям очи.
Сякаш изчезвам. Няма ме.
Но се появам. Аз имам криле.
... И политам, нагоре...
... Може би, за да докосна звездите...

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??