Сънувам ли или наяве
вървя по път така далечен.
Сънувам ли, ела и събуди ме,
страхувам се и силно прегърни ме!
Сънувам ли или пред мене
е мрак, но аз не се обръщам.
Сънувам ли, ела и събуди ме,
страхувам се и за ръка хвани ме!
Сънувам ли или зад мене
някой вика, но аз не се обръщам.
Сънувам ли, ела и събуди ме,
страхувам се, ела и помогни ми!
Сънувам ли или се губя,
заблудена търся път от мрака.
Сънувам ли, ела и събуди ме,
страхувам се, ела и изведи ме!
© Наталия Todos los derechos reservados