28 февр. 2008 г., 18:15

Сън 

  Поэзия » Любовная
695 0 3

Сънувам ли или наяве

вървя по път така далечен.

Сънувам ли, ела и събуди ме,

страхувам се и силно прегърни ме!

 

Сънувам ли или пред мене

е мрак, но аз не се обръщам.

Сънувам ли, ела и събуди ме,

страхувам се и за ръка хвани ме!

 

Сънувам ли или зад мене

някой вика, но аз не се обръщам.

Сънувам ли, ела и събуди ме,

страхувам се, ела и помогни ми!

 

Сънувам ли или се губя,

заблудена търся път от мрака.

Сънувам ли, ела и събуди ме,

страхувам се, ела и изведи ме!

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??