29 ene 2008, 21:09

Сън 

  Poesía » De amor
551 0 6

Сън

 

Усещай хоризонтът как трепти

под лъчите на слънце далечно

и потъва сред морски вълни

в небе безкрайно и вечно!

 

След взрив от лъчи, ветрове

и със мирис на летни цветя

все едно и също мене зове –

чувството към теб да летя.

 

Усещаш ли пориви вън?

Как разбиват се със трясък.

Като в един безимен сън

море разлива се на пясък.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??