Сън
Усещай хоризонтът как трепти
под лъчите на слънце далечно
и потъва сред морски вълни
в небе безкрайно и вечно!
След взрив от лъчи, ветрове
и със мирис на летни цветя
все едно и също мене зове –
чувството към теб да летя.
Усещаш ли пориви вън?
Как разбиват се със трясък.
Като в един безимен сън
море разлива се на пясък.
© Християн All rights reserved.