30 ene 2006, 22:10

СЪН 

  Poesía
725 0 0

              
две склопени очи,
будилникът дрънчи...

две търсещи ръце,
опипват сънено лице...

всред алкохолни пари,
сънуваш каменни дувари!

събуди се истински, дете!
не чакай Онзи, да те отведе!

© Атанас Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??