30 янв. 2006 г., 22:10

СЪН 

  Поэзия
726 0 0

              
две склопени очи,
будилникът дрънчи...

две търсещи ръце,
опипват сънено лице...

всред алкохолни пари,
сънуваш каменни дувари!

събуди се истински, дете!
не чакай Онзи, да те отведе!

© Атанас Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??