1 mar 2014, 12:31

Сън 

  Poesía » Otra
503 0 0

буден съм а сънувам

сън ми се струва щастието

не съм подготвен за това

късметът ме настига

усмихвам се и се радвам

но съм тъжен...

май се оказва че...

не съм буден и сънувам

© Радослав Асев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??