1.03.2014 г., 12:31 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
429 0 0

буден съм а сънувам

сън ми се струва щастието

не съм подготвен за това

късметът ме настига

усмихвам се и се радвам

но съм тъжен...

май се оказва че...

не съм буден и сънувам

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??