1 мар. 2014 г., 12:31

Сън 

  Поэзия » Другая
430 0 0

буден съм а сънувам

сън ми се струва щастието

не съм подготвен за това

късметът ме настига

усмихвам се и се радвам

но съм тъжен...

май се оказва че...

не съм буден и сънувам

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??