8 ago 2009, 16:53

Сън 

  Poesía » De amor
780 0 3

Снощи те сънувах!
Все едно наистина беше до мен.
Казах ти, че
много, много те обичам
и силно те прегърнах.
Целуна ме.
Усетих вкуса на устните ти.
Всичко беше толкова истинско,
но и толкова вълшебно.
Беше само сън, който заличи следите
от зимата и покани пролетта в душата ми.
Обичам те! Наистина!

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??