8 авг. 2009 г., 16:53

Сън 

  Поэзия » Любовная
783 0 3

Снощи те сънувах!
Все едно наистина беше до мен.
Казах ти, че
много, много те обичам
и силно те прегърнах.
Целуна ме.
Усетих вкуса на устните ти.
Всичко беше толкова истинско,
но и толкова вълшебно.
Беше само сън, който заличи следите
от зимата и покани пролетта в душата ми.
Обичам те! Наистина!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??