Aug 8, 2009, 4:53 PM

Сън 

  Poetry » Love
781 0 3

Снощи те сънувах!
Все едно наистина беше до мен.
Казах ти, че
много, много те обичам
и силно те прегърнах.
Целуна ме.
Усетих вкуса на устните ти.
Всичко беше толкова истинско,
но и толкова вълшебно.
Беше само сън, който заличи следите
от зимата и покани пролетта в душата ми.
Обичам те! Наистина!

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??