23 sept 2009, 23:18

Сън 

  Poesía » Filosófica
487 0 0

Сънувах водопад...

със бесни, падащи води.

Заливаха ме, бягах аз

и май успях и се спасих.

 

Събудих се и в миг разбрах,

пречистена съм, нова, жива...

Щом на лъжата аз успях

да кажа точка - стига!

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??