Ръце красиви, белоснежни.
В сърце ми страстен плам искри.
Очи прекрасни, нежни.
В душа ми сладък глас звучи.
Гълъбица пее чудна песен -
там, сред сливнишки цветя.
Звук омаен и чудесен -
безкрайна красота.
© Георги Todos los derechos reservados