СЪН
Нощем, когато се будя сред здрача,
сънувала тебе и твойта любов,
мечтая за топлата нежност и плача,
защото ми липсваш сред мрака суров.
И жадно копнея да дойде зората,
да литна към тебе с вълшебни крила
и нека най-после се сбъдне мечтата
и с нашта любов да изпълним деня.
© Кат Todos los derechos reservados