Сън
-04-10
Озовах се в един коридор…
вероятно бях в санаториум.
Пред мен се появи едно момче,
интересното е, че и двамата бяхме на количка.
Той беше дошъл, за да ми каже:
„Обичам те!” – аз му се усмихнах…
След това го извикаха…
изглежда бяха дошли родителите му,
за да го вземат.
Пред мене имаше прозорец,
през него видях приятеля си…
как си тръгва.
© Донка Красимирова Todos los derechos reservados