14 апр. 2011 г., 16:26

Сън 

  Поэзия » Любовная
653 0 0

Сън

-04-10

 

Озовах се в един коридор…

 вероятно бях в санаториум.

 Пред мен се появи едно момче,

 интересното е, че и двамата бяхме на количка.

Той беше дошъл, за да ми каже:

 „Обичам те!” – аз му се усмихнах…

След това го извикаха…

изглежда бяха дошли родителите му,

за да го вземат.

Пред мене имаше прозорец,

през него видях приятеля си…

как си тръгва.

© Донка Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??