26 jul 2008, 23:15

Сън 

  Poesía » De amor
689 0 3

Сънувам те, окъпана от светлина,

като богиня слязла от небето.

Докосваш моята душа

и будиш в мен поета.

Ще те запомня все така,

окъпано от светлина момиче,

ще останеш моята мечта,

която ще осмисля дните ми.

© Петко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??