Jul 26, 2008, 11:15 PM

Сън 

  Poetry » Love
718 0 3

Сънувам те, окъпана от светлина,

като богиня слязла от небето.

Докосваш моята душа

и будиш в мен поета.

Ще те запомня все така,

окъпано от светлина момиче,

ще останеш моята мечта,

която ще осмисля дните ми.

© Петко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??