10 jun 2016, 13:27

Сън 

  Poesía » De amor
478 0 0

Днеска рано сутринта
срещнах те в съня ми, 
пръсна слънчева дъга 
и радост и любов в ума ми.


Беше приказна мечта
да бъдем заедно отново. 
Беше радостна тъга 
да те обичам безусловно.


Ти си моята надежда,
че света няма да умре, 
ти си върха на копнежа 
и си лост на моето сърце.


Аз ще бъда вечно покорена
от твоите котешки очи 
и ще бъда завинаги пленена
от любовта, която ти ми причини.


За всичките ми болки 
си целебна билка благотворна,
но за грешките ми тъй жестоки
само аз съм си виновна.


Дори и друга днес да те обича
няма да е тъй необратимо, 
дори и тя в любов да ти се врича
не може да е тъй неповторимо. 


Щастлив бъди, но спомняй си мечтите, 
които чакаха да бъдат споделени
и щом света отвори си очите 
ще види нашите души сплотени.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??