В нощта си плувам
красива, обичана и обичаща!
Денят мълчи за мен,
отрича ме
и в повечето случай отхвърля!
Натрупаните сълзи... езера
пътечка тясна,
водно-земно щастие!
Летя!
като невидима частичка
през вселената!
© Todos los derechos reservados