24 ago 2019, 15:18

Сън 

  Poesía » Otra
1152 7 16

Остани при мен

да помечтая още малко

като във филм

макар и с друг герой

Не искам!

 

Аврора да ме буди утре

със своята роса

Не искам!

Да събужда  в мене

други сетива с деня...

Говори ми...

Моля те, не спирай!

Гласът ти гали...

повече от всички  други звуци.

Гали ме...

Моля те. не спирай!

Ръцете ти ми казват

повече неща...

Не свеждай поглед...

Моля те, недей!

Очите ти ме носят

в други небеса...

 

Обичаш ли ме?

Това не зная...

А може да е то една игра...

А може би...

мечта?...

 

© Румяна Друмева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??