7 oct 2020, 9:31

Сън 

  Poesía » De amor, Erótica
620 2 2

Снощи те сънувах,

беше груб, бе страстно нежен..

С нокти пак рисувах,

спираш ме и хващаш в своя плен..

 

Шариш със очи,

изследваш всяка моя извивка..

Без теб нощта горчи,

сънувах ти перверзната усмивка..

 

Омайващ блясък,

в очите се пламък разраства, гори..

И тласък след тласък,

вплетени пак сме до ранни зори..

© К. Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??