7.10.2020 г., 9:31 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна, Еротична
617 2 2

Снощи те сънувах,

беше груб, бе страстно нежен..

С нокти пак рисувах,

спираш ме и хващаш в своя плен..

 

Шариш със очи,

изследваш всяка моя извивка..

Без теб нощта горчи,

сънувах ти перверзната усмивка..

 

Омайващ блясък,

в очите се пламък разраства, гори..

И тласък след тласък,

вплетени пак сме до ранни зори..

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??