27 ago 2007, 10:25

Сън или реалност? 

  Poesía
589 0 2

Достигам ...
звезди, небе, луна
и една бленувана мечта.
Достигам или
може би бълнувам?
Сън и реалност
се сливат в едно, а аз
не зная къде съм сред тях.
В съня си се гневя,
а в реалността - мълча.
Желания и мечти -
какво са те, ако
не ги виждаме в детайли
в своя сън и не ги
търсим в реалността.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??