Добре дошъл отново във съня ми!
Свали сакото! Чувствай се добре!
Луната днес празнува пълнолуние -
пийни със нас абсентово небе!
Ще пием... няма да си кажем всичко
от страх, че дълго ще боли
и няма да признаем, че обичаме -
пелинът в питието е горчив.
Пияни сме от гордост до безумие -
и във съня ли дълго ще мълчим?
Целуни ме - вместо празни думи!
Не тръгвай още - вън вали!
Дъждът избърза от безгрижие -
абсентът в бяло помътня,
от сълзи не виждам изгрева...
Почакай! Остани в съня!
© Даниела Todos los derechos reservados