8 ene 2012, 10:22

Сън сънувам 

  Poesía » De amor
973 0 10

Сън сънувам, сън сънувам,

а любимата – далеч.

И в съня блажено плувам

с бели облаци към теб.

Да ти кажа колко много

аз за другите съм слеп...

Сън сънувам в изнемога

чак до изгрева на Феб.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??