8.01.2012 г., 10:22 ч.

Сън сънувам 

  Поезия » Любовна
976 0 10

Сън сънувам, сън сънувам,

а любимата – далеч.

И в съня блажено плувам

с бели облаци към теб.

Да ти кажа колко много

аз за другите съм слеп...

Сън сънувам в изнемога

чак до изгрева на Феб.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??